°° Solyitte °°
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Navigáció

.:Home:.
.:Menü:.
.:Harry Potter:.
.:J. K. Rowling:.
.:Színészek:.
.:Interjúk:. 
.:Minden, ami HP:.
.:Games:.
.:Roxfort titkai:.
.:Extrák:.


cserék

 ELIT HARRY POTTER

     
     
          
    
    ELIT MÁS OLDALAK    

     
 
     
       
     
     
       

 

   A Hét Videója     

 

Safe and Sound ♡ Harry Potter

Dátumok

 


 

 
Hírek

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Mozikban Dan legújabb filmje

Etti  2012.04.04. 17:17

Aki szeretne látni egy jó filmet Daniel Radcliffe (Harry Potter) főszereplésével, annak ajánlom „A fekete ruhás nő” című thrillert, amelyet 2012. március 29-én mutattak be először a hazai mozik.

Tartalom: Arthur Kipps egy fiatal ügyvéd, akit egy távoli kis faluba küldenek, hogy rendezzen el egy hagyatéki ügyet. Kipps beköltözik az elhunyt ügyfél házába, hogy ott nyugodtan dolgozhasson. Azonban hamar kiderül, hogy az ódon lakhely sötét, tragikus titkokat rejt, de a félelem akkor uralkodik el igazan Kipps-en, amikor meglát egy kísérteties fekete ruhás nőalakot. (Forrás: port.hu)

Előzeteseket itt és itt nézhettek.

Szirmai Gergely, a Hollywood Hírügynökség szerkesztője ezt a produkciót is górcső alá vette, és egy videókritikában adott hangot a „A fekete ruhás nő”-ről alkotott véleményének. (4:40-től jön az igazi kritika.)

Győzelem az Empire Awardson

Etti  2012.03.30. 20:56

Múlt hét vasárnap került megrendezésre a „Jameson Empire Awards“, amelyen az alábbi kategóriákban voltak érdekeltek sztárjaink, valamint maga az utolsó film, a „Harry Potter és a Halál ereklyéi 2":

- Legjobb női újonc: Bonnie Wright (Ginny Weasley)
- A 3D művésze
- Legjobb férfi főszereplő: Daniel Radcliffe (Harry Potter)
- Legjobb rendezés: David Yates
- Legjobb film

Bár se Bonnie, se Daniel nem kapott díjat, a HP7.2-nek sikerült  elhoznia egy kitüntetést a „Legjobb film“ kategóriában, valamint Gary Oldman (Sirius Black) is megkaparintotta a gálán a „Legjobb főszereplő“-nek járó szobrot a „Suszter, Szabó, Baka, Kém“-ben nyújtott alakításáért. David Yates (rendező) is örülhetett, ő aratott győzelmet a "Legjobb rendezés" kategóriában.

Fotókat sztárjainkról itt nézhettek, alább pedig videók közül válogathattok.

Yates, mint a legjobb rendező | Gary Oldman | Matt Lewis | Evanna Lynch | Bonnie Wright | Jamie Campbell Bower

Roxforti csata fan módra

Etti  2012.03.27. 09:01

Bár a Harry Potter filmeknek vége, és a roxforti csata is lezárult, a Sunnymeade Films Oliver Hollingdale rendezővel együtt, újra feldolgozza az ostromot a saját stílusukban.

Az említett filmes csapat „Battle of Hogwarts” címmel forgatott le egy rövidfilmet, amely – ahogy a címében is benne van – az iskola körül lezajló harcot jeleníti meg. Eddig két előzetes látott napvilágot.

A teaser-trailer itt, még a végső, final trailer itt tekinthető meg.

Oliver Hollingdale egyébként egy elismert, speciális effekt művész, aki már ezelőtt is dolgozott egy Harry Potteren alapuló fanfilmen, ami 60 másodpercben mutatja be a sorozat nagyon rövid tartalmát.

Ha érdekel ez a folyamatban lévő projekt, kövessétek figyelemmel őket a Facebookon.

"Life's Too Short"

Etti  2012.03.18. 08:51

Valamilyen oknál fogva kimaradt a korábbi hírekből az, hogy Warwick Davis (Flitwick/Ampók) is sorozatozik, méghozzá a „Life’s Too Short” című szitkomban, amelyben látszólag önmagát formálja meg, egy kicsit más jellemvonásokkal és háttérrel.

Warwick a történetben a Dwarfes for Hire törpeügynökség fejét alakítja, bár jómaga se kap túl sok filmszerepet mostanában, így rendszeresen felkeresi Ricky-t és Stephent (forgatókönyvírók), hogy van-e esetleg számára valami munka. Emellett éppen kiköltözik a feleségétől, 250.000 font adóhátralékot halmozott fel egy pancser könyvelőnek köszönhetően, és még az új titkárnőjelöltje se tűnik túl okosnak. (Forrás: Sorozatjunkie)

Liam Neeson, Johnny Depp, Steve Carell és Sting mellett egy Harry Potteres sztár is feltűnt a sorozatban, méghozzá a Bellatrix Lestrange-ot alakító Helena Bonham Carter. Warwickhoz hasonlóan, vendégszereplése során természetesen ő is saját magát formálta meg.

A hozzá kapcsolódó jelenetet itt, míg egy interjút ide klikkelve nézhettek meg.

Miért jó a saját hazánkban nyaralni?

Etti  2012.03.18. 08:30

Nagy-Britannia a 2012-es évben hihetetlen bevételekre tehet szert. Egyrészt tudjuk, hogy Londonban kerül megrendezésre a Nyári Olimpia, illetve a Paralimpia. Valamint az sem mellékes, hogy ezen az éven ünnepli II. Erzsébet királynő trónra lépésének 60. évfordulóját.

Ebből az okból kifolyólag a VisitEngland nagy turizmus kampányba kezdett, hogy a briteket arra ösztönözze, inkább hazájukban töltsék el szabadidejüket, illetve itt nyaraljanak. Ehhez az akcióhoz csatlakozott Rupert Grint (Ron Weasley), Julie Walters (Mrs. Weasley) és Stephen Fry (a brit hangoskönyvek felolvasója) is.

A mozgalom első reklámját itt nézhetitek meg.

Továbbá ide kattintva betekinthettek az említett klipp forgatásainak kulisszái mögé, emellett sztárjaink a saját brit nyaralásukról is mondanak benne pár szót.

Rowling már nem olyan gazdag, mint korábban

Etti  2012.03.16. 22:27

A Harry Potter könyvek írónője, Joanne K. Rowling hosszú ideig ott szerepelt a „Forbes” magazin által kihirdetett leggazdagabb emberek között, azonban ebben az évben lemaradt a listáról.

Szó sincs arról, hogy kedvenc írónőnk elherdálta volna a pénzét, nem ez az oka annak, hogy a milliárdos határ alá esett, és többé már nem tartozik a 37 leggazdagabb brit közé. Rowlingot azért sorolták hátrébb, mert vagyona nagy részét jótékonykodásra ajánlotta fel.

A tavalyi évben csaknem 101 millió fontot (35 milliárd forintot) adományozott különböző szervezeteknek, valamint azt sem felejthetjük el, hogy rengeteg adót is fizetett, amelynek összege egy brit havi fizetésnek felel meg.

Az új 2012-es Forbes” listát itt futhatjátok át.

Alan a Broadwayen, Jason egy sorozatban

Etti  2012.03.16. 18:28

Egy korábbi hírben arról számoltam, hogy Alan Rickman (Perselus Piton) 2011 őszétől a „Seminar” című fekete komédiában játszik a Broadwayen. A színész egy legendás Leonard nevű írót alakít, aki négy ifjú tehetségnek tart magánórákat.

A „Broadway World” cikke szerint Alan április 1-ig látható a darabban, április 3-tól Jeff Goldblum veszi át a helyét 8 hétre.

A 66 éves színész február 28-án a „The View” vendége volt, ahol a „Seminar” mellett a „Harry Potter”-ről is mesélt egy kicsit.

A videót itt találjátok meg.

Volt kollégája, a Lucius Malfoyt megformáló Jason Isaacs pedig főszerepet kapott az NBC új misztikus drámasorozatában, az „Awake”-ben, amelynek eddig három része már meg is jelent.

A sorozat előzetesét itt nézhetitek meg, a tartalmát pedig a továbbra kattintva olvashatjátok el.

5 jelölés a Jameson Empire Awardson

Etti  2012.03.12. 09:57

Március 25-én rendezik meg Londonban a „Jameson Empire Awards“-ot. A „Harry Potter és a Halál ereklyéi 2“ film és annak sztárjait pedig 5 kategóriában juttathatjuk szoborhoz ezen a gálán:

- Legjobb női újonc: Bonnie Wright (Ginny Weasley)
- A 3D művésze
- Legjobb férfi főszereplő: Daniel Radcliffe (Harry Potter)
- Legjobb rendezés: David Yates
- Legjobb film

A „Legjobb férfi főszereplő“ kategóriában Dan legnagyobb példaképe, Gary Oldman (Sirius Black) is harcba száll a díjért, akit a „Suszter, Szabó, Baka, Kém“ filmben való szerepléséért jelöltek.

A győztesek sorsa a mi kezünkben van, a mi szavazataink alapján dől el, kik kaphatják meg végül a díjakat. A voksaitokat itt tehetitek le!

A "The Woman in Black" sikerei

Etti  2012.03.12. 09:42

A „The Hollywood Reporter“ cikkében arról olvashatunk, hogy Daniel Radcliffe (Harry Potter) legújabb filmje, a „The Woman in Blackrekordot döntött Nagy-Britanniában a horror film kategóriában. Három hete vezeti a mozik toplistáját, és eddig 14,6 millió brit font (kb. 5 milliárd forint) bevételre tett szert.

Az USA-ban is igen szép eredményeket ért el a produkció, a Box Office Mojo adatai szerint 50 millió amerikai dollárt (kb. 11 milliárd forint) sikerült eddig bezsebelnie.

Mint tudjátok, Dan még mindig promóciós úton van, ebből az okból kifolyólag jelent meg Andy Cohennél a „Watch What Happens Live“ showban.

Válaszolt a műsorvezető Harry Pottert is érintő kérdéseire, valamint Madonnáról és a legnagyobb félelméről is mondott pár szót.

Videó 1 | Videó 2 | Videó 3

Kitüntetések és jelölések

Etti  2012.03.05. 18:44

Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) hihetetlen megtiszteltetésben részesülhetett, amikor II. Erzsébet királynő kitüntette őt a brit birodalmi érdemrend egyik fokozatával, amelyet „A király beszéde“ című filmben való alakításáért érdemelhetett ki.

Képeket itt találtok.

A Harry Potter sorozat producerét, David Heymant is megjutalmazták egy „Motion Picture Showman Award“-dal, amelyet az ezévi Annual Publicists Awardson adtak át.

Bár Oscar-díjat nem kapott a „Harry Potter és a Halál ereklyéi 2“, még mindig van remény, hogy legalább más gálákon bezsebeljen jó pár szobrot. A 38. „Saturn Awards“-on például akár 9 kategóriában is győzelmet arathat a legutolsó Potter:

- Legjobb fantasy film
- Legjobb férfi mellékszereplő (Ralph Fiennes Voldemort, Alan Rickman - Perselus Piton)
- Legjobb női mellékszereplő (Emma Watson Hermione Granger)
- Legjobb rendezés (David Yates)
- Legjobb látványtervezés (Stuart Craig)
- Legjobb vágás (Mark Day)
- Legjobb jelmez (Jany Temime)
- Legjobb smink (Nick Dudman, Amanda Knight)
- Legjobb vizuális effektusok

A díjak átadására 2012. június 20-án kerül sor Los Angelesben.

Dan: "Most nyugodt és boldog az életem"

Etti  2012.03.04. 13:34

Daniel Radcliffe (Harry Potter) tavaly nyáron a Harry Potter sorozat utolsó része miatt, most viszont a „The Woman in Black“ című filmje révén járja a világot, hogy ott legyen a fontosabb premiereken, ezzel is népszerűsítve a produkciót. Két héttel ezelőtt Madridban és Moszkvában járt, ezekről videót alább, képeket pedig itt nézhettek.

Spanyol 1 | Spanyol 2 | Spanyol 3 | Moszkva

Dan a promóciós turnéja során ismét vendégként jelent meg a BBCThe Graham Norton Show“-jában.

 

1.  rész | 2. rész | 3. rész

 

Korábban már megmutattam Nektek a sztárról készült fotókat a „Bullett“ magazinból, most viszont egy interjúrészletet is hoztam, amelyet magyarul a továbbra kattintva olvashattok el. További, eddig talán nem látott képeket itt nézhettek.

Rajzok, vendégszerep és klipp

Etti  2012.03.03. 10:27

Robbie Coltrane (Hagrid), Nick Moran (Scabior), Richard Griffiths (Vernon Dursley), Bill Nighy (Rufus Scrimgeour), Jessie Cave (Lavender Brown) és Matthew Lewis (Neville Longbottom) is papírt és tollat ragadott az ezévi „National Doodle Day“ alkalmából.

A többi híresség munkájához hasonlóan, az ő rajzaik is megtalálhatók az eBayen, ahol lehetőség van rájuk licitálni. Az ebből befolyt összegeket az „Epilepsy Action“ nevű szervezethez juttatják el.

Az összes alkotást megtalálhatjátok ide kattintva.

David Bradley (Argus Frics) és Mark Williams (Arthur Weasley) vendégszerepet kapott a „Ki vagy, doki?“ című brit sorozat 7. évadában. Azt, hogy pontosan, melyik részben bukkan fel ez a két színész, és milyen szerepben, egyelőre még nem tudjuk.

Március 9-én kerül mozikba Norvégiában Rupert Grint (Ron Weasley) legújabb filmje, az „Into the White“. Az említett produkcióból most ismét előkerült egy rövid részlet, amelyet itt tekinthettek meg.

Valamint már arról is tudni lehet, hogy az ifjú színész holnap, azaz március 4-én ott lesz Osloban a film premierjén, illetve részt vesz jó pár sajtókonferencián is.

És a győztes...

Etti  2012.03.03. 08:19

A 84. Oscar-díjátadót számos kampány előzte meg, amellyel fel szerették volna hívni a figyelmet arra, hogy ideje volna már a Harry Potter sorozat legalább egy részét megjutalmazni egy díjjal valamelyik kategóriában.

Tavaly csak kettőért, most viszont már 3 szobrocskáért is megküzdhetett a „Harry Potter és a Halál ereklyéi 2”, de sajnálatos módon ezúttal is alulmaradt a produkció a többi filmmel szemben.

A „Legjobb díszlet” és a „Legjobb vizuális effektusok” kategóriában „A leleményes Hugo”-tól, míg a „Legjobb smink”-ben „A Vaslady”-től kapott ki.

Ugyancsak díj nélkül maradt Kenneth Branagh (Gilderoy Lockhart), aki az „Egy hét Marilynnel”-ben nyújtott teljesítményéért jelöltek a „Legjobb férfi mellékszereplő” címért, de Gary Oldman (Sirius Black) is üres kézzel térhetett haza, ugyanis Jean Dujardint választották a „Legjobb férfi főszereplő”-nek.

A jelölteket és a győzteseket itt találjátok meg. Néhány vörösszőnyeges fotót pedig itt nézhettek meg.

Februári szülinaposok

Etti  2012.03.03. 08:02

Boldog tavaszt kívánok mindenkinek, és ezzel együtt fel szeretném köszönteni a február hónapban született Harry Potter sztárokat is:

* Warwick Davis (Flitwick professzor/Ampók) - 1970. február 3. - 42 éves
* Roger Lloyd-Pack (Barty Kupor) - 1944. február 8. - 68 éves
* Carolyn Pickles (Charity Burbage) - 1952. február 8. - 60 éves
* Ciarán Hinds (Aberforth Dumbledore) - 1953. február 9. - 59 éves
* Afshan Azad (Padma Patil) - 1988. február 12. - 24 éves
* Tom Moorcroft (Regulus Black) - 1990. február 13. - 22 éves
* Bonnie Wright (Ginny Weasley) - 1991. február 17. - 21 éves
* Luke Newberry (Teddy Lupin) - 1990. február 19. - 21 éves
* Alan Rickman (Perselus Piton) - 1946. február 21. - 66 éves
* Julie Walter (Molly Weasley) - 1950. február 22. - 62 éves
* Charlotte Skeoch (Hannah Abbott) - 1989. február 22. - 23 éves
* Kelly MacDonald (Hollóháti Heléna) - 1976. február 23. - 36 éves
* James Phelps (Fred Weasley) - 1986. február 25. - 26 éves
* Oliver Phelps (George Weasley) - 1986. február 25. - 26 éves
* Timothy Spall (Féregfark) - 1957. február 27. - 55 éves
* Georgina Leonidas (Katie Bell) - 1990. február 28. - 22 éves

Boldog Születesnapot Nekik!

Katie és Jessie színházban játszik

Etti  2012.02.26. 20:52

Mint kiderült, Katie Leung (Cho Chang) február 15-től megmutathatja magát a színpadon is, ugyanis ő kapta meg a „Wild Swans” színdarab főszerepét. Katie-t meginterjúvolták ezzel kapcsolatban, amelyben többek között karakteréről, Er-Hongról is mesélt egy kicsit.

Az eredeti cikket itt olvashatjátok el.

A Lavender Brownt alakító Jessie Cave is színházban fog játszani, méghozzá J.M. Barrie Mary Rose” című darabjában bukkan fel egy szellemlány szerepében, aki 20 évvel később egy napot sem öregedve tűnik fel Sussexben szerelmét keresve.

A darabot 2012. március 28-tól április 28-ig játszák a Riverside Studiousban, Londonban.

Dumbledore's Army Awards végeredmény

Etti  2012.02.26. 19:43

Ígéretekhez hűen, megtartották szombaton az első rajongói díjátadót, a „Dumbledore’s Army Awards”-ot. Leleplezésre kerültek a fanok kedvenc karakterei, könyvei, idézetei, filmplakátjai, szerelmes párjai stb.

A Dumbledore Serege facebook oldalán megtalálhatjátok a jelöltek és a győztesek névsorát százalékos eredménnyel. A Solyitte oldalt is érdemesnek tartották arra, hogy jelöljék a "Legjobb magyar rajongói oldal" kategóriájában, de ahogy arra számítani lehetett, nem érhettem utol honlapommal a Merengőt, a Lumosokat, a Transportust, sem pedig a Twilight-Hpt.

 Ha lemaradtatok volna az élő adásról, nem kell aggódni, az alábbi linkre kattintva újra megnézhetitek azt, ha érdekel.

Sztárhírek

Etti  2012.02.26. 19:21

Még nyáron felröppent Emma Watson (Hermione Granger) neve egy Guillermo Del Toroval készült interjúban, akit felkértek, hogy vállalja el a „Szépség és a Szörnyeteg” új adaptációjának rendezését. Az amerikai „Variety” legfrissebb cikkében azonban már az áll, hogy a színésznő meg is kapta Szépség szerepét a produkcióban.

Ezzel kapcsolatban még nem látott egyelőre hivatalos megerősítés napvilágot, de várjuk majd a híreket.

És ha már Emmánál tartunk, bár már nem túl aktuális, de jó pár hete ott volt a Lancôme pre-BAFTA partiján a Savoy hotelben.

Képeket itt találtok.

Mariano Vivanco a „Bullett” magazin részére elkészített egy fotósorozatot a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe-ről. Ennek a shootingnak láthatjátok most itt a kimaradt képeit.

Díj a jelmezekért

Etti  2012.02.26. 19:01

A Harry Potter filmek jelmeztervezője, Jany Temime érdemelte ki az idei „Costume Designers Guild Awards”-on az „Excellence in Fantasy Film” díját, amelyet a „Halál ereklyéi 2”-ben látható jelmezekért kapott. A „bölcsek köve” óta ez az első kitüntetés, amit Jany elhozhatott.

 

A győztesek listáját itt, míg a fotókat itt találjátok.

 

Március 31-én kerül megrendezésre a „Nickelodeon Kids‘ Choice Awards“, amelyen ezúttal is jelöltként indul két Potter sztár, valamint a legutolsó film és a sorozat:

- Daniel Radcliffe (Harry Potter): „Favorite Movie Actor
- Emma Watson (Hermione Granger): „Favorite Movie Actress
- Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.: „Favorite Movie
- Harry Potter sorozat: „Favorite Book

Ha szeretnétek díjakhoz juttatni őket, akkor szavazzatok az alábbi linken!

Dumbledore's Army Awards szombaton

Etti  2012.02.24. 07:38

Két héttel ezelőtt arról számoltam be, hogy a Dumbledore Serege és a Harry Potter Hungary facebook csoportok szervezésében megrendezésre kerül az első Dumbledore’s Army Awards. Több kategóriában szavazhattatok kedvenceitekre, ezen felül a legjobbnak vélt rajongói oldalra is, amelyek között ott szerepelt a Solyitte is.

A szavazást 2012. február 20-án (hétfőn16 órakor zárták le. Az eredményhirdetésre azonban már nem kell sokat várni, ugyanis február 25-én (szombaton19 órakor egy élő adás keretén belül kerülnek napvilágra a győztesek nevei. Ezen az Ustream csatornán érhetitek el a videót.

Ha lemaradtatok róla, nem kell aggódni, ahogy a jelölteknél, ezúttal is bármikor újranézhetitek az átadót.

Rowling új könyvet ír

Etti  2012.02.23. 20:59

Örömteli hírről számolhatok be Nektek: Joanne K. Rowling új könyvet ír! Mindezt az írónő ügynöksége, The Blair Partnership adta hírül a honlapján:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük…
Hogy J.K. Rowling egy új felnőtteknek szóló könyvet ad majd ki. Pontosabb részletekről még az évben, de egy kicsit később adunk információt.“

 

Ehhez a hírhez az írónő is mellékelt egy kis jegyzetet, amelyben arról számol be, hogy legújabb műve nagyban el fog térni a „Harry Potter“-től:

 

Habár rettentően élveztem a megírását, a következő könyvem teljesen más lesz, mint a Harry Potter sorozat, amit a Bloomsbury és a világ többi más kiadója jelentetett meg. A szabadság, hogy új területeket fedezhetek fel, egy olyan ajándék számomra, amit Harry sikere adott nekem, és ezzel a területtel logikus lépésnek tűnt, hogy új kiadóm legyen. Nagyon örülök, hogy a Little, Brownál, a második kiadómnál otthon lehetek, és hogy ilyen csapat vesz körül, akik írói pályafutásom egy új szakaszában nagyszerű partnereim lesznek.”

Rowling hivatalos honlapja tavaszig felújítás alatt áll, úgyhogy egyelőre nem elérhető, de ha szeretnétek értesülni a legfrissebb hírekről, iratkozzatok fel legalul.

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 

GYORSMENÜ

 Kedvencekhez!

Kezdőlapnak! 

 Vendégkönyv Itt reklámozz!
  Interjúk Harry Potter 7 = Minden friss infó egy helyen! 

 Pottermore


IDÉZET

Különben – tette hozzá Ron – lehet, hogy pont emiatt a mese miatt mondják a bodzapálcákra, hogy balszerencsét hoznak.

– Ki mondja azt?

– Hát vannak ezek a babonák, hisz tudjátok! Például hogy májusi boszorkánynak mugli lesz a férje, meg hogy alkonyi csoda éjfélre oda. Komisz a bodza, pálcának rossz fa. Nem ismeritek ezeket? Anyám egy zsák ilyet tud. (7/343)

 

 


 

 az oldal

 

Szerkesztő: Etti
Téma:
 Harry Potter 
Nyitás: 2006. 05. 31.
Zárás: 2012. 07. 31.
E-mail: Írj nekem!
Regisztrált: 412

 Jogi nyilatkozat 


Site testvérek

 

 

Ne lopj!

 
Ne lopj!
 
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Számláló
Indulás: 2006-05-31
 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |